Feed on
Posts
Comments

Acum cateva saptamani m-am hotarat si eu sa-mi schimb abonamentul digital cu unul digital DVR ca cel de care povesteste Black.

Zis si facut. Ma duc la UPC sa cer detalii. Intreb ce variante sunt. Aflu ca nu ma costa nimic in plus (am deja abonamentul Large de la ei) si solicit schimbarea tipului de abonament.

Cei de acolo mi-au spus ca desigur, dar sa vina titularul de contract (eu stau cu chirie si abonamentul e pe numele proprietarei). Am mai intrebat timid daca e neaparat necesar – nu de alta dar pretul e acelasi, nu se schimba decat aparatul, poate nu e nevoie sa vina proprietara din Mogosoaia pentru asa ceva. Mi s-a raspuns ca e imposibil. Astea sunt regulile.

OK. O sun pe proprietara. Amabila ca de obicei spune ca va trece pe acolo sa semneze actul aditional cu prima ocazie cand ajunge in zona. Dupa cateva zile ma suna sa-mi spuna ca e la UPC sa semneze DAR CA nu se poate. Trebuie sa aduc eu aparatul vechi inainte sa i-l dea pe cel nou.

Ii spun ca nici o problema. Sa semneze actul si vin eu mai tarziu sa aduca aparatul vechi si sa-l preiau pe cel nou. Din pacate insa se pare ca e imposibil. Numai ea personal poate lua aparatul ca cei da la UPC nu accepta sa vina altcineva sa il ia. Si cei de la UPC sunt probabil nemti si nu accepta exceptii. Nu accepta nici varianta ca proprietara sa semneze ca e de acord si isi asuma raspunderea pentru aparat chiar daca vin eu sa-l iau. Desi am si eu buletin de Bucuresti si sunt identificabil si gasibil in caz ca fug cu aparatul il distrug sau il donez.

OK. Stabilim o alta zi. Ne prezentam amandoi la UPC. Ea cu buletinul eu cu aparatul. Mai stam cam 15 minute ca fata de la contracte nu era acolo. Cand apare este anuntata ca are un contract de facut pentru DVR la care senina ne anunta ca aparatele s-au terminat aseara…

Pai si noi ce facem? Am venit IAR degeaba?

Facem actul si va sunam noi cand mai primim. Poate chiar azi (a se citi ieri dimineata ca intre timp a mai curs ceva apa pe Dambovita si nu m-a sunat nimeni).

Si cu ridicatul cum facem? Ne prezentam IAR in formatie completa de doua persoane? Una cu buletinul si unul cu aparatul?

Eh… Nu… Puteti sa veniti si fara doamna…

 

Concluzii? Mai bine ma abtin.

PS: mi-am adus aminte acum cum a fost cand am schimbat ultima data abonamentul la UPC. Oare la ce sa ma mai astept de data asta?

Be Sociable, Share!