Feed on
Posts
Comments

Ieri am lansat cardul ePayment (mic, albastru si cu reduceri la cumparaturi) un instrument de plata realizat in colaborare cu BRD si creat special pentru cei care cumpara online in Internetul romanesc. Cardul, emis sub brandul Mastercard, ofera un program de fidelitate (castigi puncte la fiecare folosire, puncte care se transforma in reduceri la cumparaturile ulterioare) si beneficiaza de cea mai noua tehnologie de securitate (EMV – card cu cip). Este un card embosat, de debit si cu folosire internationala.

Primii 50 de cardholderi care vor folosi cardul online pe un site unde ePayment este solutia de plata vor primii 5000 de puncte (50 de lei la momentul reducerii). Angajatii ePayment sint exclusi din schema (grrrr!), la fel si angajatii BRD.

Daca acum faci cumparaturile pe Internet sau iti platesti facturile online la Orange, Vodafone, Zapp sau alti furnizori de servicii care lucreaza cu ePayment, cardul ePayment este instrumentul ideal de a mai castiga ceva in plus la fiecare tranzactie finalizata. ePayment iti acorda 0.5% sub forma de puncte. Cate puncte faci depinde bineinteles de cate tranzactii faci. Numarul de magazine partenere unde se pot cheltui astfel de puncte acum este limitat la cateva pilot, dar numarul lor va creste in scurt timp, sperand sa lucram cu majoritatea magazinelor unde avem solutia de eCommerce implementata.

Numarul de puncte acumulate va fi afisat in ePayment myAccount. Tot acolo se gasesc mai multe informatii despre card, regulamentul, magazinele partenere etc., pe langa istoricul comenzilor, date de contact magazine online si setari pentru comenzile viitoare prin ePayment.

Mai multe informatii despre card: http://www.epayment.ro/card-brd-epayment/

Comunicatul de presa: http://www.epayment.ro/noutati/card-brd-epayment.html

Be Sociable, Share!