Feed on
Posts
Comments

Electorala fara apa calda

De doua zile nu am apa calda. De doua zile nu am caldura in calorifere. Acum doua zile am gasit in cutia postala un flyer electoral care-mi aduce aminte ca “viata la bloc a devenit un lux” si imi promite “reabilitare termica” pe banii primariei si ai Guvernului, ieftinirea giga-caloriei si reducerea pretului la energie cu fix 33%.

Sa fie vreo legatura intre cele doua evenimente? Sa fi oprit apa calda baiatul asta care-si face reclama? Sau sa incerce sa scoate niscaiva voturi in vremuri de restriste? Sau e doar o pura intamplare?

Radet (despre care s-a mai scris pe acest blog), ca o firma care se respecta, nu m-a inclus si pe mine in mailingul catre abonatii newsletterului in care anunta downtime-ul. Asa ca eu m-am trezit acum stand cu aerele conditionate si caloriferul electric pornite. Asta ca sa vezi lux pe unii de la bloc, care vor plati la Electrica o factura ingrosata. Nici nu m-a izbit un banner mare pe site-ul Radet, geolocalizat pe strada mea, pentru internautzii din blocul meu, banner cu un anunt sec: “Locuiesti pe strada X. Ai castigat 2 zile fara apa calda. Click for more info!”. Bannerul asta nu a fost nici pe usa de la intrare in bloc, ca sa fiu si eu anuntat despre situatie.

Cum nu am primit nimic pe RSS-ul de barfa blocului, am pus mana pe telefon si am sunat la Radet Sector 3 (021/3465045). O doamna foarte amabila mi-a explicat ca se lucreaza, nu a putut sa-mi dea insa un motiv, dar mi-a promis ca in seara asta vom avea si apa calda si caldura. Asa mi-a promis si aseara! Eu le astept cu mare drag si cu robinetii deschisi.

Bine macar ca netu’ merge. Aici m-am asigurat, am fail-over, doua conexiuni. Pica una (cu toate ca nu pica), am alta. Fail-over la apa calda este oala de pe aragaz iar la caldura este aerul conditionat.

Domnul cu reclama electorala a uitat sa-mi lase ID-ul de twitter sau blog-ul ca sa mai schimbam o vorba despre cum ma poate ajuta. Chiar sint interesat despre aceasta scadere de costuri la energie, dar vreau sa vad un business plan sau ceva care sa ma convinga.

Hai ca ma duc sa ascult tzevile, poate se aude ceva!

Later edit: Am gasit pe homepage-ul Radet un pdf cu lucrarile in curs si mi-am gasit si strada mea 🙂 … Din seria “hai ca se poate”. Ce ne-am face fara Internetul asta!

Be Sociable, Share!