Feed on
Posts
Comments

Centrul comercial Vitantis

Situat intre targul auto Autovit si hotelul Rin Grand, centrul comercial Vitantis este de fapt un Carrefour si un Praktiker. Duminica am zis sa-l incerc si eu, ca diversificare. Am zis sa las Cora si Auchan in pace si sa vad care mai e treaba in Carrefour. Asta din Vitan este cel mai aproape, asa ca nu m-am riscat la un Grozavesti sau (asa cum imi place mie sa o fac) la Carrefour Militari. Asa ca m-am suit relaxat in masina, duminica pe la 4. Venind dispre Dristor, am luat o coada cam de pe unde se intra in targul de masini, imediat dupa pod. Coada care inainta la 4 minute cu 2 masini. Targul inchis la ora aia, ca m-am gandit eu ca mai de dimineata e clar ca o sa fie haos in zona, asa cum e de obicei. Am fost si eu prin targul ala acum vreun an si mi-a luat juma’ de ora sa gasesc un loc de parcare la 1 km de intrare, undeva pe splai.

In fine, revenind la povestea de acum am asteptat vreun sfert de ora ca sa ma apropii de semaforul care face stanga in centrul comercial. Parcarea (full) acestui centru este minuscula, iesirea si intrarea blocate de masini care stau la coada, practic nu se putea intra sau iesi decat cu foarte mare rabdare. Rabdare ca sa stau la coada ca sa intru la un shopping center, intr-o duminica 🙂 … O gluma buna acum cand sint atatea care ma vor ca client. Stresat deja de coloana de duminica (am parte de astea in timpul saptamanii, duminica TREBUIE sa fie relaxata) ajung la semafor si nu ma postez in buluceala de intrare in parcare, fac stanga imprejur si hai inapoi. Mi-a trecut de Carrefour. Nu vreau sa ma stresez in weekend cu parcarea, coloanele de masini si cozile la casa. Centrul asta comercial este un alt exemplu de cum poti sa te aberezi fara cap fara sa faci o infrastructura corespunzatoare de acces (pe langa Cora Lujerului care blocheaza practic iesirea catre A1 in timpul weekendului).

M-am intors si m-am dus la Auchan unde am parcare subterana, nu ma ploua, nu ma ninge, unde chiar daca e lume multa e spatiu intre rafturi si nu trebuie sa ma ciocnesc cu caruciorul de altii, unde intotdeauna au indeajuns de multe case deschise ca sa nu se faca coada. Era lume mai multa ca de obicei, de parca ar fi venit deja Craciunul (sau o fi de la brazii si decoratiunile care au aparut deja in standul lor dedicat), dar erau case goale (ca de obicei). Nu stiu cum o fac astia din Auchan, ca niciodata nu am stat la coada la casa.

Asa nu am ajuns eu la Carrefour Vitantis si mi s-a luat de cumparaturi acolo. Nici nu o sa ma mai vada curand de client daca nu-si rezolva problema cu accesul. Ori ma primesc cu covorul rosu, ori ma duc la cei care o fac!

Semnat: clientul potential (sau pierdut)

Be Sociable, Share!