Feed on
Posts
Comments

SF MetreonAm fost aseara la film. M-am gandit ca tot nu am fost eu la IMAX pana acum si daca tot e unul in zona, sa profit de moment. Asa ca am dat 15$ pe un film la AMC Loews Metreon 16 with IMAX. Am intrat cu floricele de rigoare si Sprite medium (care cred ca are 1 litru ca nu se mai termina) gata de experienta care ma va izbi. Bang! Incepe un soi de prezentare la Imax, in care ziceau ca ce ecran mare, cea mai mare rezolutie posibila pana acum (15000 CDROMs), 12000 wati din nu stiu cate boxe etc etc. Wow!

Si incepe filmul. Un ecran urias, sunet k-lumea. Dar atat. Dezamagire. Credeam ca o sa ametesc. Credeam ca o sa ma dea pe spate. Credeam ca o sa vad 3D. Credeam ca o sa mi se miste scaunul. Oha. Nu s-a intamplat nimic din toate astea. Am stat linistit si mi-am mancat floricelele chiorandu-ma la mega ecranul din fata mea. Big deal.

sfmetreonpopcorn.jpgDupa film, fuga pe google. Definia imax pe wikipedia e clara: imagine uriasa la rezolutie uriasa. Cum de nu am citit inainte de a-mi seta asteptarile prea sus?

Be Sociable, Share!