Feed on
Posts
Comments

Metroul cu tematica

Prin Bucuresti circula tot felul de trenuri la metrou, unele noi, altele vechi. Alea vechi au ajuns intr-un asa hal de degradare exterioara incat Metrorex s-a gandit ca nu mai merita sa le vopseasca. Asa ca a chemat o echipa de baieti cu spray-uri sa se antreneze cu niste graffiti direct pe trenuri. In felul asta rezolva doua dintr-o lovitura: vopsitul trenurilor si imaginea metroului bucurestean ca metrou cool. Pana aici nimic in neregula, ne-am invatat sa graffiti-urile de pe trenuri si nu le mai bagam in seama.

Dar mai nou Metrorex a introdus un nou concept: metroul cu tematica. Norocosii pot merge deja cu metroul – pestera! Trenul care arata ca o fantoma de afara, in alb si negru si care are doar luminile de avarie inauntru (ca tot nu se vede nimic pe geam). Atentie, se inchid usile! Atentie, se umbla la buzunare! Atentie la pipaieli!

Pozele de mai sus sint facute la Piata Unirii.

Si cum tot veni vorba de Piata Unirii, nu se poate sa nu fii observat ca pe sus, pe tavanul statiei Unirii 2 nu mai exista tavanul fals! De luni de zile tot trec pe acolo si nu se schimba nimic! Cat o fi de scumpa o bucata de astfel de material de nu-si permite Metrorex sa ascunda cumva imaginea dezolanta din tavan? Nu am pretentia ca la statia Pipera sa nu mai ploua inauntru, insa la Unirii, exact in mijlocul capitalei chiar nu ma astept sa vad un schelet metalic plin de rugina in tavan.

Dezolant!

Be Sociable, Share!