Feed on
Posts
Comments

real.gifEi bine, au venit si in Bucuresti. Si ca si alte lanturi de hypermarketuri care alearga dupa clienti, au deschis magazinul in Sector 3. Nu stiu ce e cu sectorul asta, or avea oamenii mai multi bani, o fi mai mult spatiu de construit, dar toate magazinele trag aici.

Revenind la Real, s-a deschis acum cateva zile. Am incercat sa merg si eu sambata, pe seara. Nu am reusit sa intru! De fapt nici nu am incercat, vazand din masina masa de oameni care astepta la intrare. Apoi am aflat ca este asa de cand s-a deschis, se intra cate treizeci de oameni o data, trebuie sa vii de dimineata ca sa poti intra, trebuie sa-ti lasi sacosa cu sticle acolo etc. Adica tot balamucul unui stat la cozi. Probabil ca au si aparut intreprinzatori care fac liste. Nu esti pe lista, nu intri. De aia au facut probabil si programul nonstop, ca sa sature romanul de cumparaturi.

De ce sta insa romanul la coada cand mai sint atatea magazine la fel? Pentru kilogramul de orez la pret promotional, pentru gratarul de 30 de lei la care mai primesti si o oala gratuit sau pur si simplu pentru ca se plictiseste acasa? Inca nu au venit sarbatorile, deci nu se poate spune ca umbla dupa cadouri. Nu. Isi face piata in mod normal. Ia zaharul cu 0.5 lei mai ieftin decat la Cora sau Auchan. Dar tot un kilogram ia, nu cumpara industrial ca sa se vada diferenta. Romanul este oricum prins de febra cumparaturilor. Adaugand si gramul de curiozitate care-l impinge acolo, plus respectul prietenilor care aud ca a fost la Real (ai fost ba la Real sa vezi ce preturi sint?) rezulta ca TREBUIE sa mergi acolo. Chiar daca iesi cu plasa goala.

Dar nu o sa-mi pun ceasul sa sune la ora 4 ca sa prind liber la intrare. Si nici nu o sa stau la coada pentru un kg de portocale. Mai bine ma duc la La Fourmi, ca e la fel de non-stop. Ceea ce bineinteles ca am si facut sambata.

Magazinul Real este situat intr-o zona plina de shuti a capitalei, respectiv Piata Bobocica, renumit pentru jmecherasii care-ti umbla prin buzunare prin autobuze si statii. Nu vreau sa ma gandesc cat au produs din buluceala de oameni cu care s-au trezit pe nepusa masa chiar in fata scarii blocului.

Be Sociable, Share!