Feed on
Posts
Comments

bricologo.gifDuminica am iesit la o plimbare (plimbare?) prin Bricostore, sa casc ochii pe la scule. Am intrat in magazin si cum nu aveam intentia sa iau nimic (just looking) nu am luat carucior si nici cosulet. In timp ce ma plimbam pe langa placile de pal, vine un domn la mine si ma intreaba: “nu va suparati, imi puteti taia si mie 2 m din placa asta?” … Ma uit la el, el la mine. Zic: “Stiti, nu lucrez aici, sint doar vizitator …”. Oh, ma scuzati, am crezut ca sinteti de aici, dupa tricou. Ca aveam un tricou rosu si umblam cu mainile in buzunar. In fine, zambesc si plec mai departe. Pe la suruburi, tot vad ca se uita unu la mine. Pana la urma isi face curaj si ma intreaba: “ma puteti ajuta cu ceva?” … Nu, bineinteles, ca pe tricoul meu scrie Diesel nu Bricostore. Si ca in bancurile cu Bula tot asa pana la plecare. In total patru (4) persoane aveau nevoie de ajutor si eu eram acolo cu tricoul rosu, gata sa (nu) le dau informatii 🙂

Morala: daca te plictisesti acasa si vrei sa dai o mana de ajutor, mergi in Bricostore. Sperand ca vei fi si pe statul lor de plata la sfarsitul lunii.

Morala 2: nu mai intru in magazin fara cos.

Morala 3: daca intru fara cos, ma asigur ca nu am tricou rosu. Nu de alta, dar dupa asta o sa-mi fie rusine ca nu i-am ajutat.

Be Sociable, Share!