Feed on
Posts
Comments

Caldura mare in trafic

Inainte de a incepe saptamana asta, mi-am adus aminte de o zi din saptamana trecuta (marti parca), cu o supercaldura in trafic. Termometrul masinii a inregistrat +44 grade Celsius, cel mai mult vazut de mine vreodata pe masina. Oare pana unde poate urca ? Temperatura atinsa bineinteles intr-o mare inghesuiala de masini.

calduramareinmasina1.jpg calduramareinmasina2.jpg

Si ca tot mi-am adus aminte: strada care trece prin spatele pietei Obor a fost timp de un an de zile libera, nimeni nu avea voie sa parcheze acolo, cum parcai cum venea un gardian. Totul a fost ideal pentru trafic, in felul asta mergeau masinile pe cele doua benzi pe sens. De cateva luni insa totul a revenit la cum era inainte: masini parcate pe stanga si pe dreapta, trafic aglomerat etc. De parca cei care pazeau si-au zis: i-am educat un an de zile, acum o sa mearga de la sine. Ei bine nu. Adaugand ca baietii s-au gandit sa bage strada in renovare, facand niste mega-gropi, haosul in zona este teribil. O singura masina pe sens, lume pe margine asteptand tramvaiul, praf si mizerie. O placere. Ma intreb chiar de ce nu au inchis toata strada, bagau renovare zi si noapte si ii dadeau din nou drumul intr-un timp mult mai scurt. Rute ocolitoare se gaseau, mai ales acum cand si Colentina e mancata toata, ce mai conta un minut in plus cu o ocolire? Asa, fiecare circula cum poate. Pe langa transee, in coloana etc.

Traiasca renovarea non-stop a Bucurestiului! Si schimbarea bordurilor. Ca bineinteles ca pe strada de mai sus inainte au pus bordurile, apoi au sapat transeele, apoi o sa vina cu asfaltul si din nou cu bordurile. La strada noua, borduri noi. Oare bordurile sint reciclabile? Ce se poate face cu alea vechi? Se poate zidi o casa?

Be Sociable, Share!

Comments are closed.