Feed on
Posts
Comments

Anunta romanul ca se da ceva gratis si nu va sta pe ganduri. Se va ingramadi, va sta la coada si in final va iesi victorios. Mi-aduc aminte de vestitele tiruri cu “ajutoare” din strainatate la cativa ani de la Revolutie care se descarcau prin sate, cu tzoale la mana a doua. Era rupere acolo, parca nu mai vazusem haine pana atunci.

Cam in felul asta se intampla acum cu campania Orange de plata a facturilor online. S-a dat sfoara in tara (inclusiv Orange trimite SMS) ca se dau 100 de minute in retea daca-ti platesti factura online cu cardul. Oferta este valabila pentru toate facturile Orange emise in perioada 5 aprilie – 2 mai 2007. Plata facturii e comuna pentru majoritatea romanilor, onlain insa este un cuvant nou. Ca sa nu mai zic despre card, care brusc a devenit interesant pentru posesor. Nu mai este doar o bucata de plastic in portofel, folosita o data pe luna la scos salariul de la bancomat, are chiar valoare.

Omul a sunat la suportul Orange sa intrebe ce inseamna plata online cu cardul. I s-a explicat simplu, ca la tara, sa mearga in google (aka Internet) si sa bage o adresa unde sa-si foloseasca micutza bucatica de plastic. Doar pentru atat va avea 100 de minute cadou. Serverele au inceput sa se incinga si facturile sa fie platite online. S-a intamplat ceva magic, ceva la care au incercat multi sa ajunga pana acum prin emisiuni dedicate comertului electronic la radio si la tv, prin flyere impartite pe strada, prin bannere pe site-uri si prin alte metode. Dar nimeni nu a ajuns sa faca ce a facut Orange. Este actiunea suprema care a facut si face in continuare ca mii de romani sa treaca printr-o experienta noua: plata online cu cardul Visa sau MasterCard. Sper ca experienta sa fie mult deasupra asteptarilor.

Ce nu face romanul pentru ceva gratis. Isi foloseste chiar si cardul pe Internet. Este atat de simplu. Si nu-l costa nimic.

Bravo Orange pentru tot efortul in promovarea comertului electronic in Romania!

Be Sociable, Share!

Comments are closed.