Feed on
Posts
Comments

Canalul cu bani anunta ca cetatenii europeni isi vor putea plati facturile oriunde pe teritoriul Uniunii, folosind carduri sau prin transferuri de credit dintr-un cont bancar. Tranzactiile in afara granitelor vor costa tot atat cat cele din tara de origine.

Un lucru bun as zice. Transferuri doar la costuri domestice ar deschide cu siguranta porti noi catre o multitudine de servicii noi si probabil ca ar afecta servii clasice de transfer de bani precum Western Union. Sau poate nu, avand in vedere ca ei mizeaza in special pe transferurile om-2-om si nu cont-2-cont.

Dar stau si ma intreb de unde au scos cei de la TMC titlul asta: “Cetatenii europeni isi vor putea plati facturile oriunde in UE“. Transferuri bancare = plata facturi ? Sau il cauta pe romanul plecat in Spania ca sa-i zica ca poate sa plateasca Orange-u’ de acasa chiar el (nu ca acum nu ar putea)? Observ ca televiziunile din Romania dau mai multa atentie romanilor de afara decat celor de acasa (sau am plecat toti?!). De ex. Antena 3 are un blog unde prima sectiune e “Diaspora”. Pai doar ei sa se adune? Noi nu?

Be Sociable, Share!

Comments are closed.